Laser en Magneetveld therapie

huren kan ook...

Naast de verkoop bieden wij ook de mogelijkheid de apparatuur te huren. Dit kan zijn voor een kortdurend probleem, maar is met name bedoeld om de apparatuur eerst uit te proberen voordat tot eventuele koop wordt overgegaan. Kijk hier voor de mogelijkheden.

28,15,0,50,1
600,600,10,1,5000,1000,25,2000
90,300,1,50,12,25,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
Powered By Creative Image Slider
4ph
tp
boreas
hoofpad
laser
transpirator
mp

Naast dat wij de apparatuur verkopen bestaat er ook de mogelijkheid de apparatuur voor onbepaalde tijd te huren. De minimale huur periode bedraagt één maand en wordt telkens met één maand verlengd. Op deze manier kan de apparatuur gehuurd worden voor de tijd die nodig is. Bevalt de apparatuur echter zo goed, dat je de apparatuur wil aanschaffen, dan worden de eerste 3 maanden huur volledig verrekend met de aanschafprijs. Op die manier kan je zelf onze producten beoordelen gedurende een korte periode. Door het zelf bij bepaalde problemen uit te proberen kan je zelf zien hoe de Centurion therapieproducten in jouw situatie kunnen worden toegepast.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid de apparatuur te blijven huren, in dat geval zal vanaf de vierde maand 80% van de huur met de aanschafprijs worden verrekend en kan je blijven huren totdat de apparatuur volledig is afbetaald. Maar ook dan blijft de mogelijkheid bestaan bij ingang van iedere nieuwe maand, de apparatuur terug te sturen of het restbedrag in één keer te voldoen en de apparatuur direct te kopen.

Klik hier voor het huurcontract.

 

Laatste nieuws

Waar kan je ons de komende tijd vinden?

Natuurlijk ben je welkom bij ons aan huis of stal om daar de apparatuur te zien. Bel of mail dan alleen even om een afspraak te maken.

Maar daarnaast zijn we het jaar door op een aantal grotere wedstrijden en andere evenementen te vinden.

In de komende tijd zijn dat:

 
  • 8 t/m 10 september Horse Event, Ermelo
Op deze beurzen kunnen we de apparatuur demonstreren en we hebben ook altijd voldoende apparatuur bij ons, zodat je apparatuur kan kopen of huren. Ook kunnen we jouw apparatuur hier nakijken als je denkt dat er een probleem mee is.
 

 

Webshop

DSC04409 3We zijn volop bezig met de verbetering van de webshop. Op dit moment staan voornamelijk de ruitersport artikelen die we op een beurs bij ons hebben in de webshop. We proberen iedere dag nieuwe producten toe te voegen. Als test zijn inmiddels ook een paar magneetveld therapie produkten toegevoegd.

Vanwege de hele nieuwe software is het op dit moment niet mogelijk met ideal of creditcard te betalen. Ook hier wordt aangewerkt.

EZY blanket

deken1

Lees meer...

cavia

image004

Lees meer...

ruitersport artikelen

standBen je onlangs op een beurs geweest en heb je de ruitersport artikelen van HB ruitersport bij ons gezien? Als je wat van deze artikelen wilt hebben, kan je deze bestellen via de webshop. Helaas staan nog niet alle producten in de webshop. Op dit moment zijn we druk bezig met het bijwerken van de webshop. Stuur daarom rustig een email als je een bepaald artikel wilt hebben of er meer over wilt weten.

Ook tijdens het WK vierspennen van 31 augustus t/m 4 september zullen wij deze en weer nieuwe artikelen bij ons hebben.

nasa

 

Mooie publicatie van NASA over magneetveldtherapie

nasa

Lees meer...

kip

Magneetveld therapie; ook voor andere dieren

kip

Lees meer...

nieuwe controller

Nieuwe controller voor de Therapulse en Neckpiece

nieuwe controller voor Therapulse en neckpiece

 

Lees meer...

promo video