Laser en Magneetveld therapie

huren kan ook...

Naast de verkoop bieden wij ook de mogelijkheid de apparatuur te huren. Dit kan zijn voor een kortdurend probleem, maar is met name bedoeld om de apparatuur eerst uit te proberen voordat tot eventuele koop wordt overgegaan. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Centurion therapie producten zijn al sinds 1979 op de markt.
Het bedrijf is begonnen in Canada en de productiefaciliteit bevindt zich nog steeds in Calgary, Alberta. Op dit moment heeft Centurion kantoren en distributeurs in 22 landen van de wereld.

De hoge kwaliteit van de producten, de goede service (zeker ook achteraf) en de mogelijkheid voor onze klanten om onze apparatuur door middel van een huurperiode uit te proberen, hebben alle geholpen Centurion in een marktleiderspositie te brengen op het gebied van de Pulserende Magneetveldtherapie en middelsterke Lasertherapie. Centurion is op dit gebied al meer dan 30 jaar een begrip. Nog steeds kunnen we alle Centurion apparatuur, ook die van 30 jaar oud, repareren. Dus als u eenmaal een Centurion machine heeft gekocht, hoeft u deze niet meer voor een nieuwe te vervangen.bram 

MagnaCare is sind 1997 de Nederlandse importeur van Centurion. De dagelijkse leiding is in handen van Arja Noordhoek en Bram Visser zorgt voor de reparaties en andere technische aspecten.

Samen met onze Groenendaeler kun je ons vaak tegenkomen op beurzen (zie contact)

Daarnaast zijn we met de hond vaak te vinden op zowel FCI obedience- als agility wedstrijden en rijdt Arja als de tijd het toelaat een dressuurwedstrijd.

arja

promo video