fbpx
MagnaCare

Help je paard met onze therapieën

Hoefkatrolontsteking, hoefbevangenheid, peesproblemen, gebroken botten, artrose, spierbevangenheid, hoesten en zo kunnen we nog wel even verder gaan. Iedereen die een paard heeft of werkt met paarden, weet dat ze vele (soms langdurige) lichamelijke problemen kunnen hebben.

Natuurlijk wil je graag dat je paard weer snel hersteld is, zodat je weer kunt rijden, dat je ze weer kunt uitbrengen op wedstrijden of dat je weer lekker een buitenrit kunt maken.

Wij hebben verschillende therapieën, die bij een hoop problemen kunnen helpen. om het herstel te versnellen. 

Wil jij weten hoe jij je paard  zou kunnen helpen, download dan het overzicht van de verschillende blessures die een paard kan hebben en hoe onze therapieën daarbij kunnen helpen.

Ik gebruik pulserend magneetveld therapie met regelmaat in de praktijk. Ik gebruik de therapie met name bij aanhechtingsproblemen van de pezen. Maar ook in andere gevallen zoals een hoefbeenfractuur heb ik het gebruikt. Het werkt heel praktisch en de eigenaar kan het zelf ook doen. Daarbij behandel ik veel sportpaarden die je niet zomaar alles mag geven. Dit kan een mooie ondersteuning zijn in de sport om kleine pijntjes te verhelpen. ook weer snel.

Leendert-Jan Hofland, DAP Bodegraven

Blessures genezen of voorkomen?

Voor mens en dier hebben wij diverse therapie producten. Doordat alle apparatuur zowel te koop als te huur is, kan voor iedereen een passend programma worden gevonden​