Huren

Verhuur van Centurion therapie apparatuur

 
Heeft je paard een peesprobleem of een ander probleem waarbij onze therapie de revalidatie zou kunnen helpen? Je hoopt dat je met 1 of enkele maanden de blessure weer volledig hersteld is. Dan is het zonde om voor die korte tijd zelf iets te moeten aanschaffen. Daarom verhuren wij, naast verkoop  ook al onze apparatuur.

Maar ook als je een langer durend probleem hebt of een paard in de (top)sport hebt, wat ondersteunt kan worden met onze apparatuur, kan je huren in plaats van kopen. Wij raden dit aan om zo zelf eerst de apparatuur uit te proberen om te zien hoe het paard erop reageert en hoe het jou bevalt. 

Daarom worden de eerste drie maanden huur altijd bij aanschaf 

volledig verrekend met de verkoopprijs.

 
De minimale huur periode bedraagt één maand en wordt telkens met één maand verlengd. Op deze manier huur je de apparatuur voor de tijd die nodig is. Bevalt de apparatuur zo goed, dat je tot aanschaf wilt overgaan, dan worden de eerste drie maanden huur volledig verrekend met de aanschafprijs. Door onze therapie producten gedurende een korte periode bij bepaalde problemen uit te proberen, kun je zelf ervaren hoe de Centurion therapieproducten in jouw situatie kunnen worden toegepast.

Tevens bestaat de mogelijkheid om de apparatuur voor langere tijd te blijven huren. De huur is per maand opzegbaar. Mocht je toch willen overgaan tot aankoop van het apparaat, dan zal vanaf de vierde maand tachtig procent van huur verrekend worden met de aanschafprijs. Je kunt blijven huren tot de apparatuur volledig is afbetaald, of het restbedrag in één keer voldoen.

Voor mensen met een inschrijving bij de KvK is het nu ook mogelijk apparatuur te leasen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vul het formulier in om direct een apparaat te bestellen.  Wil je meer informatie, bel dan 06-53737071 of mail naar arja@magnacare.nl

Ik wil graag het volgende huren en betaal daarbij 1 maand huur als borg: