fbpx
MagnaCare

Centurion Pulserend Magneetveld Systeem voor mensen

 

Of het nu gaat om een kortdurende blessure of om een meer chronische probleem. Het geeft altijd ongemak en maakt dat je niet kan doen wat je zou willen doen.

Graag zou je snel weer alles kunnen doen wat je eerder ook deed of soms zou je alleen maar willen dat je je iets beter zou voelen.

Ziektes, blessures, pijn, alles is terug te zien op celniveau. Bij een blessure in welke vorm dan ook, is er een elektrische verstoring in de cel. Door deze elektrische verstoring, functioneert de cel niet meer zoals het hoort. Het zuurstoftransport is verstoort en weefsel is niet meer in gezonde toestand.

Pulserend Magneetveld Therapie heeft een invloed op deze elektrische verstoring in de cel en kan op die manier helpen in het herstelproces.

In de beginfase worden pijn en ontstekingen geremd door middel van een lage frequentie. In een later stadium kunnen we, door het verhogen van de frequentie de doorbloeding en de stofwisseling verbeteren. Dit helpt het lichaam sneller te genezen.

Centurion EZY

 

De Centurion EZY is een pulserend  magneetveld therapie systeem dat bijzonder effectief is voor behandeling van aandoeningen op verschillende plaatsen van het menselijk lichaam.

De meest gebruikte vorm van de EZY is een ring, die om een deel van het lichaam gedaan kan worden. Door de nieuwste tesla technologie is het systeem is licht en gemakkelijker in gebruik dan de oudere modellen. Het EZY systeem kan daar gebruikt worden waar het nodig is.
Doordat de vorm van de ring zit je zelf in het magneetveld (in tegenstelling tot een mat of deken). Hierdoor is het effect nog groter. Het veld van de ring is ook dusdanig groot dat bij gebruik van de ring om het middel, bijna het volledige lichaam wordt behandeld.

Met het EZY magneetveld therapie systeem kan gekozen worden uit 4 frequenties. De laagste frequentie wordt gebruikt in het acute stadium en zorgt voor vermindering van pijn en ontstekingen. Hogere frequenties zijn voor het verbeteren van de doorbloeding en de stofwisseling. De behandeltijd kan met 10 minuten interval worden aangepast van 20 tot 60 minuten.

Naast de ring kunnen er ook extra (zachte) hulpstukken geleverd bij de EZY voor behandeling van de nek en de rug. 

Deken

 

De nieuwste uitvoering van de EZY is de EZY deken. In deze deken zitten 12 spoelen die dezelfde werking hebben als de originele EZY spoel. Maar door de uitvoering in dekenvorm is deze EZY erg eenvoudig en comfortabel in gebruik.

Prijzen (inclusief 21% BTW):

EZY met ring  huur € 175,- per maand    
Verkoopprijs € 3125,- 

EZY met mat huur € 175,- per maand     
Verkoopprijs € 2150,- 

EZY met neckpad huur € 150,- per maand    
Verkoopprijs € 1875,-

EZY met deken huur € 175,- per maand
Verkoopprijs € 2350,- 

Gretha Greber
Doordat mijn hond een pijnlijke val had gemaakt ben ik in aanraking gekomen met magneetveld therapie. Na iedere behandeling zag ik dat hij ten eerste heel relaxed werd en een stuk soepeler ging lopen. Ik ben toen op jouw site terecht gekomen en zag dat het ook voor mensen van toepassing is. Op dat moment had ik veel last van mijn onderrug (bechterew) en moest aan de pijnstillers. Daar ik een gruwelijke hekel aan medicijnen heb, dacht dus baat het niet dan schaad het ook niet. Ik kon 's nachts niet draaien in mijn bed en moest s'ochtends soort van opgetakeld worden. In December 2013 ben ik begonnen op de ontstekingsremmende stand en dat had gelijk een goed effect. Dit heb ik uitgebouwd naar wat wordt aangegeven in de gebruiksaanwijzing en ik zit nu omdat het bij mij chronisch is op twee keer per dag. 1x voordat ik ga slapen op stand 2 (dan slaap je als een roosje) en 1x als ik wakker word op stand 30. Dan sta ik bijna pijnloos op uit bed en kan weer fris en fruitig aan de dag beginnen. Voorheen duurde dat een uurtje of 4 voordat ik redelijk kon bewegen. Voor iedereen is dit natuurlijk anders, maar ik wil dit absoluut delen. Wat een heerlijkheid! En bijna zonder pijn en geen medicijnen! Verder is het voor van alles en nog wat goed. Bijv.psoriasis (helaas ook de dupe van) Mijn plekken werden eerste instantie erger maar een week daarna ging het al snel een stuk beter. Hier moet ik helaas wel medicijnen voor blijven slikken maar ik zit ipv 4 tot 6 pillen per dag op 2 a 3 per dag. Ik hoop dat dit gelezen gaat worden want het maakt je leven een stuk aangenamer. Mochten er vragen zijn stel ze gerust.
Netty van Nielen
Netty van Nielen
Bij pijnlijke voeten en knieën door, zoals in mijn geval, hallux valgus en artrose in de voeten en kruisbandletsel en kraakbeendegeneratie in de knie kan magneetveldtherapie verlichting brengen. De therapie werkt ontstekingsremmend en daardoor ook pijnstillend. Het activeert verder de bloedsomloop, waardoor ik minder klachten ervaar met het lopen.​
Previous
Next