EZY

EZY magneetveld therapie coilHet Centurion EZY magneetveld therapie systeem is ontworpen voor mensen, maar ook honden en andere kleine huisdieren kunnen hier goed mee behandeld worden. De meest gebruikte vorm van de EZY is een ring, die om een deel van het lichaam gedaan kan worden. Door de nieuwste tesla technologie is het systeem is licht en gemakkelijker in gebruik dan de oudere modellen. Het EZY systeem kan daar gebruikt worden waar het nodig is.

Met het EZY magneetveld therapie systeem kan gekozen worden uit 4 frequenties. De laagste frequentie wordt gebruikt in het acute stadium en zorgt voor vermindering van pijn en ontstekingen. Hogere frequenties zijn voor het verbeteren van de doorbloeding en de stofwisseling. De behandeltijd kan met 10 minuten interval worden aangepast van 20 tot 60 minuten.

Naast de ring kunnen er ook extra (zachte) hulpstukken geleverd bij de EZY voor behandeling van de nek en de rug. 

Deken

De nieuwste uitvoering van de EZY is de EZY deken. In deze deken zitten 12 spoelen die dezelfde werking hebben als de originele EZY spoel. Maar door de uitvoering in dekenvorm is deze EZY erg eenvoudig en comfortabel in gebruik.

Prijzen (exclusief 21% BTW):

EZY met ring of mat huur € 150,- (€ 181,50 incl BTW) per maand    
Verkoopprijs € 1650,- (€ 1996,50 incl BTW)

EZY met neckpad huur € 125,-  (€ 151,25 incl BTW) per maand    
Verkoopprijs € 1375,- (1663,75 incl BTW)

EZY met deken 
Verkoopprijs € 1750,- (€ 2117,50 incl BTW)

 

Ervaringen van gebruikers

Doordat mijn hond een pijnlijke val had gemaakt ben ik in aanraking gekomen met magneetveld therapie. Na iedere behandeling zag ik dat hij ten eerste heel relaxed werd en een stuk soepeler ging lopen. Ik ben toen op jouw site terecht gekomen en zag dat het ook voor mensen van toepassing is. Op dat moment had ik veel last van mijn onderrug (bechterew) en moest aan de pijnstillers. Daar ik een gruwelijke hekel aan medicijnen heb, dacht dus baat het niet dan schaad het ook niet. Ik kon 's nachts niet draaien in mijn bed en moest s'ochtends soort van opgetakeld worden. In December 2013 ben ik begonnen op de ontstekingsremmende stand en dat had gelijk een goed effect. Dit heb ik uitgebouwd naar wat wordt aangegeven in de gebruiksaanwijzing en ik zit nu omdat het bij mij chronisch is op twee keer per dag. 1x voordat ik ga slapen op stand 2 (dan slaap je als een roosje) en 1x als ik wakker word op stand 30. Dan sta ik bijna pijnloos op uit bed en kan weer fris en fruitig aan de dag beginnen. Voorheen duurde dat een uurtje of 4 voordat ik redelijk kon bewegen. Voor iedereen is dit natuurlijk anders, maar ik wil dit absoluut delen. Wat een heerlijkheid! En bijna zonder pijn en geen medicijnen! Verder is het voor van alles en nog wat goed. Bijv.psoriasis (helaas ook de dupe van) Mijn plekken werden eerste instantie erger maar een week daarna ging het al snel een stuk beter. Hier moet ik helaas wel medicijnen voor blijven slikken maar ik zit ipv 4 tot 6 pillen per dag op 2 a 3 per dag. Ik hoop dat dit gelezen gaat worden want het maakt je leven een stuk aangenamer. Mochten er vragen zijn stel ze gerust.
Gretha Greber
Geen operatie nodig door magneetveld plaat. Onze Labrador Milo is een zeer levenslustige viervoeter die enige tijd geleden kampte met pijn aan zijn linker voorpoot. Als hij liep leek ’t net of hij zich constant verstapte. Na het een tijdje te hebben aangekeken, hebben wij toch maar besloten om een bezoekje te brengen aan de dierenarts. Als advies kregen we om foto’s te laten maken en dat Milo geopereerd zou moeten worden en vervolgens zou zijn poot in het gips gaan en daarna zou er een lang revalidatie traject volgen. Dit zette ons aan het denken, want je wilt toch het beste voor je trouwe viervoeter. Totdat we in contact kwamen met Arja en wij hoorden van magneetveld therapie. We dachten we kunnen het altijd proberen. We huurden een magneet plaat om te kijken of dat zou werken en ja na ongeveer 2 maanden liep Milo weer goed en kon hij weer heerlijk gek doen buiten en tot op heden heeft hij geen last of pijn meer. Wij als viervoeter liefhebbers stonden en staan er nog steeds versteld van, hoe goed de magneetplaat heeft aangeslagen. Een echte aanrader ook voor honden!! Wij zouden het dan ook aan iedereen aanraden. Onze hond Milo loopt sindsdien weer heerlijk vrolijk en zonder pijn rond.
hond op magneetveld plaat
Marco Noordhoek
Bij pijnlijke voeten en knieën door, zoals in mijn geval, hallux valgus en artrose in de voeten en kruisbandletsel en kraakbeendegeneratie in de knie kan magneetveldtherapie verlichting brengen. De therapie werkt ontstekingsremmend en daardoor ook pijnstillend. Het activeert verder de bloedsomloop, waardoor ik minder klachten ervaar met het lopen.
coil om voeten
Netty van Nielen