Therapie

Blessures genezen en voorkomen? Therapie producten voor dieren zijn onze specialiteit. Maar dat niet alleen; wij hebben tevens producten die bij mensen gebruikt kunnen worden. Doordat alle apparatuur zowel te koop is als te huur, kan voor iedereen een passend programma worden gevonden.

Paarden

Of je nu een paard in de topsport hebt, of een paard om recreatief mee te rijden, er is altijd een kans op blessures. Onze apparatuur helpt in samenwerking met dierenarts en/of fysiotherapeut bij het herstel van veel van deze blessures. Ook kan de apparatuur gebruikt worden om blessures te voorkomen.

Honden

Jonge, nog ongecontroleerd honden. Oudere honden. Honden in de sport. Allemaal kunnen ze blessures oplopen. Onze apparatuur helpt in samenwerking met de dierenarts en/of fysiotherapeut bij het herstel van veel van deze blessures. Ook kan de apparatuur gebruikt worden om blessures te voorkomen.

Mensen

Ondanks dat wij gespecialiseerd zijn in apparatuur voor dieren kan onze apparatuur, met name magneetveld en laser therapie, ook heel goed gebruikt worden bij aandoeningen bij mensen. Bijvoorbeeld om acute blessures sneller en beter te laten genezen, of om verlichting geven bij chronische aandoeningen.