Winactie

Maak kans om een maand lang onze apparatuur uit te proberen

Regelmatig stellen wij een maand lang één van onze producten ter beschikking aan iemand met een probleem bij paard, hond of zichzelf. Dit kan variëren van minipulse voor een beenprobleem, therapulse voor een rugprobleem of voor een paard in de sport, een neckpiece voor de hals of een deel van de rug of voor een hond of een EZY als het voor een mens bedoeld is.

Deze maand hebben we besloten een Therapulse ter beschikking te stellen aan Ilona van der Burgt, nadat haar paard zijn schoft had gebroken bij een val. Hier volgt haar verhaal:

 

Op 1 juni 2019 heeft mijn Amadeus tijdens het spelen in de wei, een lelijke val gemaakt waardoor hij zijn schoft had gebroken. Na een zware operatie, zijn wij met het revalidatie proces begonnen. Na 2,5 maand revalidatie mogen wij nu weer gaan beginnen met rijden. En moeten zijn spieren weer worden opgebouwd om hopelijk weer op ons oude niveau terug te komen. Tijdens een win aktie op het CHIO, mocht ik ons gelukkig prijzen om de Centurion therapulse een maand lang te gebruiken.>Wij mochten voor zijn val over naar de Inter II, En hopen met de Centurion therapulse, extra hulp te hebben om weer op ons oude niveau te komen.
Het voordeel van deze deken, is dat deze te huur is. Hierdoor kun je testen, of deze effect heeft op je paard.Hoewel wij net zijn begonnen met het gebruik van deze deken, staat mijn Amadeus er relaxed bij tijdens gebruik. En zijn erg benieuwd wat het resultaat is na 1 maand gebruik.

Ilona van der Burgt

Onderstaande verhalen zijn van vorige winnaars:

Winactie bij Magnacare; super blij dat ik een maand de EZY ring proberen gewonnen heb. Ik was al bekend met de snelle en goede werking van de minipulse van Centurion bij paarden. Maar zelf kreeg ik wondroos op mijn onderbeen. Het was vuurrood, pijnlijk en een hele dikke enkel. Ik kon moeilijk lopen en na rust en 2 antibiotica kuren ging het niet veel beter. Wat was ik blij met de EZY ring, na 2 dagen het vuur en de pijn verdween wat een verbetering. Zie het verschil na een maand. Top, super actie van MagnaCare

Gerda van der Ree

Op vrijdagmiddag liepen Feniks en zusje Koira in onze tuin te spelen. Daar rennen ze al weken rond. Om 16.30u liep ik even naar binnen om iets te pakken en hoor een hoop gepiep en ren naar buiten. En ik zie op dat moment Feniks op 3 poten wegtikken. Dus haar opgepakt en alles voorzichtig nagevoeld en weer neergezet. Mijn gevoel zei dat dit niet goed was. Mn dierenarts gebeld en daar naar toe gereden. Röntgenfoto gemaakt en helaas een groeischijf fractuur van haar Rechter achterpootje. Ze lag binnen 10 minuten op de OK tafel (Ze lag al onder narcose ivm maken van de foto's) Daar heeft mn dierenarts 3 pinnen in de bijgezet en de breuk zat weer helemaal goed. Op zaterdag nam Arja contact op met mij om Feniks te behandelen met de magneetveld mat. Ik had daar nooit aan gedacht. We hebben het er al eerder over gehad ivm onze sportbonden. Dus zaterdagavond naar Arja gereden en de mat opgehaald. Feniks kennis laten maken met de mat en deze iedere dag gebruikt. 2 weken later hebben we een controle foto gemaakt en de breuk was al bijna helemaal genezen. 1 week daarna nogmaals een foto ter controle (probeer eens een pup van 13 wkn rustig te houden) en de breuk was zo mooi genezen dat de pinnen eruit gehaald moesten worden. Dus 3 weken nadat het was gebeurd lieten de foto’s zien alsof er niets is gebeurd. Ik ben zo blij met Arja haar aanbod en wat een ervaring. Nog een extra meevaller. Ik moet van Feniks wel bij haar op de mat zitten. Mijn linker knie deed zeer (ivm slijtage) en sinds de mat heb ik helemaal geen last meer van mn knie. Wow!!!! Ik ben overtuigd dat de magneetveld therapie echt wonderen kan verrichten.

Claudia Bloos en mijn puppy Jina Langu Ni Key to My Heart (aka Feniks)

Mijn 14 jarige NRPS ruin Kane is met Kerst 2017 in een roestige schroef gaan staan. De schroef is eruit gehaald en daarna is er ontsmet, maar dat kon niet voorkomen dat er een flinke ontsteking ontstond binnen in de hoef, vlakbij het katrolgebied. Helaas was er geen andere optie dan hem te opereren, waarbij heel de binnenkant van de hoef is leeggelepeld. Daarna volgde een lange revalidatie, waarbij al vrij snel duidelijk werd dat hij toch nog last had. Het duurde 8 maanden voor hij eindelijk helemaal rad was en sinds enkele weken zijn we rustig begonnen met opbouwen. Aangezien het nooit precies duidelijk is geworden waarvan hij precies zo lang last heeft gehouden (niks te zien op echo en röntgen) ben ik erg voorzichtig voor een eventuele terugval. Kane staat nu elke dag na zijn training even een halfuurtje op de hoofpad. De magnetische velden stimuleren het weefsel om eventuele beschadigingen te herstellen, wat juist erg belangrijk tijdens de opbouw. Hopelijk hersteld hij volledig en kunnen we daarna weer knallen! Ik ben Magnacare erg dankbaar dat ik de hoofpad mag gebruiken!

Ilse Schoutens

Wil jij ook kans maken op een maand lang gebruik maken van onze apparatuur? Vul dan het onderstaande formulier in en wie weet ben jij de volgende winnaar.