Winactie

Maak kans om een maand lang onze apparatuur uit te proberen

Regelmatig stellen wij een maand lang één van onze producten ter beschikking aan iemand met een probleem bij paard, hond of zichzelf. Dit kan variëren van minipulse voor een beenprobleem, therapulse voor een rugprobleem of voor een paard in de sport, een neckpiece voor de hals of een deel van de rug of voor een hond of een EZY als het voor een mens bedoeld is.

Deze maand hebben we besloten een hoofpad ter beschikking te stellen aan Ilse Schoutens, nadat haar paard in een schroef is gaan staan, volgde een jaar van ellende. Inmiddels is ze weer op de goede weg, en we hopen dat de hoofpad net nog kan helpen bij dat laatste stukje herstel: Hier volgt haar verhaal:

Mijn 14 jarige NRPS ruin Kane is met Kerst 2017 in een roestige schroef gaan staan. De schroef is eruit gehaald en daarna is er ontsmet, maar dat kon niet voorkomen dat er een flinke ontsteking ontstond binnen in de hoef, vlakbij het katrolgebied. Helaas was er geen andere optie dan hem te opereren, waarbij heel de binnenkant van de hoef is leeggelepeld. Daarna volgde een lange revalidatie, waarbij al vrij snel duidelijk werd dat hij toch nog last had. Het duurde 8 maanden voor hij eindelijk helemaal rad was en sinds enkele weken zijn we rustig begonnen met opbouwen. Aangezien het nooit precies duidelijk is geworden waarvan hij precies zo lang last heeft gehouden (niks te zien op echo en röntgen) ben ik erg voorzichtig voor een eventuele terugval. Kane staat nu elke dag na zijn training even een halfuurtje op de hoofpad. De magnetische velden stimuleren het weefsel om eventuele beschadigingen te herstellen, wat juist erg belangrijk tijdens de opbouw. Hopelijk hersteld hij volledig en kunnen we daarna weer knallen! Ik ben Magnacare erg dankbaar dat ik de hoofpad mag gebruiken!

Ilse Schoutens

Wil jij ook kans maken op een maand lang gebruik maken van onze apparatuur? Vul dan het onderstaande formulier in en wie weet ben jij de volgende winnaar.