magnacare therapieën voor mens en dier

Over MagnaCare

Blessures voorkomen of genezen

Heeft je paard een lichamelijk probleem?

Veel problemen bij je paard kunnen eenvoudig verholpen worden.

Als je paard een blessure heeft, wil je dat zo goed mogelijk verhelpen. Zodat je snel weer kan rijden.

Veel van onze therapieën kan je zelf uitvoeren voor je paard waardoor de blessure sneller herstelt.

We verhuren en verkopen apparatuur voor verschillende therapieën zoals:

  • Pulserend magneetveldherapie
  • Lasertherapie
  • Tapotement massage therapie
  • Transpirator therapie voor de luchtwegen
  • Koude compressie therapie

Centurion

Ruiters en paardeneigenaren over de hele wereld maken al tientallen jaren gebruik van Centurion therapie producten. In alle takken van de paardensport zijn het zowel de professionals als de amateurs die goede resultaten met de verschillende soorten apparatuur behalen.

Therapieproducten van Centurion zijn al sinds 1979 op de markt. Centurion staat bekend om de kwaliteit, de goede service en de mogelijkheid de apparatuur gedurende een huurperiode zelf te testen.

Nog steeds kunnen we alle Centurion apparatuur repareren, óók die van 40 jaar oud. Dus als je eenmaal een Centurion machine hebt gekocht, hoef je deze niet meer voor een nieuwe te vervangen.


MagnaCare

Van kinds af aan was ik, Arja Noordhoek, altijd al te vinden tussen de paarden. Nadat ik uitgeloot was voor diergeneeskunde ben ik biologie gaan studeren waarbij ik het grootste deel van mijn onderzoek tijd heb doorgebracht bij diergeneeskunde. Paarden bleven altijd een deel van mijn leven en bij toeval las ik in 1996 een artikel over magneetveldtherapie. Na het eerst op mijn paarden te hebben uitgeprobeerd, was ik overtuigd en zijn wij op cursus geweest bij Centurion in Canada.

Sinds die tijd zijn wij de Nederlandse importeur van Centurion. Ik zelf ben dagelijks met MagnaCare bezig. Daarnaast train ik mijn honden en rijd mijn paard. Natuurlijk genieten ook deze dieren, net als ik zelf van onze apparatuur.  Mijn vriend, Bram Visser zorgt voor de reparaties en andere technische aspecten en gaat ook mee naar de beurzen.

Ons team

arja-noordhoek

Arja Noordhoek

dagelijkse leiding

bram visser

Bram Visser

technische aspecten

Daarnaast werken wij met samen met een groot aantal dierenartsen en therapeuten