Help jouw paard snel van zijn blessure af...

Een blessure, daar wil je vanaf! Met het handige blessure overzicht van Magnacare weet jij hoe te handelen in het geval van een blessure.

  • ontdek hoe te handelen bij een blessure;
  • versnel het herstel van jouw paard;
  • voorkomen is beter dan genezen, hoe voorkom je een blessure?
50%
Vul hier onder je gegevens in
We sturen je het e-book gelijk toe
Bekijk het blessure overzicht
welke therapie bij welke blessure
Video Aspect Ratio: 4:1

 

na een inspannende les is het goed de therapulse op te doen

Waarom Magnacare?

Veel problemen, zoals blessures bij je paard, kunnen worden verholpen met behulp van therapieën. De therapieën van MagnaCare kun je zelf uitvoeren waardoor blessures sneller herstellen. Bij MagnaCare verkopen en verhuren wij de apparatuur van Centurion voor deze therapieën. Zo blijft jouw investering behapbaar en kun je weer snel terug op het paard!
magnacare therapieën voor mens en dier

De producten van Centurion

Ruiters en paardeneigenaren over de hele wereld maken al tientallen jaren gebruik van Centurion therapie producten. In alle takken van de paardensport zijn het zowel de professionals als de amateurs die goede resultaten met de verschillende soorten apparatuur behalen.


Therapieproducten van Centurion zijn al sinds 1979 op de markt. Centurion staat bekend om de kwaliteit, de goede service en de mogelijkheid de apparatuur gedurende een huurperiode zelf te testen.

Nog steeds kunnen we alle Centurion apparatuur repareren, óók die van 40 jaar oud. Dus als je eenmaal een Centurion machine hebt gekocht, hoef je deze niet meer voor een nieuwe te vervangen.

Bekijk de verschillende therapieën!