de invloed van PEMF op het immuumsysteem

Virussen en PEMF

Het Coronavirus is een epidemie die zich over de hele wereld enorm verspreidt. Veel mensen zoeken naar een oplossing om zichzelf en hun gezin te beschermen.

Pulserend Magneetveldtherapie (PEMF) is helaas geen geneesmiddel tegen het virus, maar met hulp van PEMF kun je wel je lichaam helpen zich beter tegen het virus te verdedigen. Dit komt doordat PEMF:

  • Het immuunsysteem verbetert
  • De hoeveelheid in de cel beschikbare zuurstof vergroot
  • De elektrische balans in de cel verbetert

Pulserend Magneetveldtherapie is van invloed op zaken als zuurstofvoorziening, welzijn en revitalisatie Dit versterkt het immuunsysteem en helpt virussen te bestrijden. U bent natuurlijk niet in staat om de wereldwijde verspreiding van het Coronavirus te stoppen, maar u kunt uw gezin voorbereiden om op cellulair niveau te vechten.

Mocht u het Coronavirus oplopen, dan kan het PEMF EZY-systeem van Centurion het vermogen van uw immuunsysteem om het te bestrijden, verbeteren.

Niemand weet hoever dit virus zich zal verspreiden en hoeveel gemeenschappen het zal beïnvloeden. Maar met de Centurion EZY System PEMF technologie krijgt u een vechtkans tegen het virus. Bovendien heeft u zodra deze pandemie is verdwenen, een krachtig hulpmiddel om u te helpen bij gezond ouder worden en uw levenskwaliteit te verbeteren.

Hoe werkt het Coronavirus?

Het Coronavirus heeft  eiwit spikes op het oppervlak die eruitzien als enterhaken of -kronen (waar het woord corona vandaan komt, het is Latijn voor kroon)

 . corona virus

Deze spikes hechten zich vast aan de cellen in de longen. Het coronavirus kaapt het cellulaire proces van de longen en vermenigvuldigt zichzelf snel. Uiteindelijk explodeert de geïnfecteerde cel en verspreidt deze miljoenen minivirussen. 

Hoe bestrijd het lichaam virussen?

Wanneer een virus het lichaam infecteert, wordt het immuunsysteem geactiveerd. Bloedcellen transporteren fagocyten, de eerste verdedigingslinie tegen de infectie. De taak van de fagocyt is om de met virus geïnfecteerde cellen te verslinden en ze op te sluiten in een membraan. De fagocyt creëert antigeenmoleculen op zijn oppervlak. Deze zorgen ervoor dat die cellen herkend kunnen worden voor vernietiging. Het lymfestelsel zet cytotoxische T-cellen,  die door de antigenen geïdentificeerde cellen te zoeken en te vernietigen. 


schematische uitleg van het immuunsysteem


Hoe PEMF het lichaam helpt in het gevecht tegen de virussen 

PEMF stimuleert het immuunsysteem en optimaliseert de bloedcirculatie en zuurstofniveaus – waardoor uw lichaam in volledige vechtmodus komt. Cellen die betrokken zijn bij de strijd tegen het virus worden krachtiger door een verhoogde ATP-productie. ATP, de biologische brandstofcel, zet de cel op volle kracht bij het bestrijden van infecties.

Daarnaast heeft PEMF een invloed op de cellen van het bloed. Bloedcellen die afsterven, verliezen hun positieve lading en klonteren samen in iets dat het Rouleaux-effect wordt genoemd. 

rouleaux-effect

Haarvaten zijn zo klein dat bloedcellen er slechts in één voor één doorheen kunnen. Het Rouleaux-effect voorkomt dat bloedcellen door de kleine haarvaten stromen waar veel van het werk van het bloed wordt uitgevoerd, zoals het absorberen van voedingsstoffen en zuurstof of het verwijderen van gifstoffen of koolstofdioxide. Bloed aangetast door het Rouleaux-effect circuleert zonder zijn werk te hebben gedaan.

Het Rouleaux-effect beperkt de adequate doorbloeding van het lichaam, verlaagt het zuurstofgehalte drastisch en veroorzaakt ziekte. Virussen gedijen goed in anaërobe omstandigheden (zonder zuurstof).

Pulserend Magneetveld Therapie (PEMF) laadt de bloedcellen positief op, zodat ze niet samenklonteren, waardoor het Rouleaux-effect wordt verbroken. 

Alles bij elkaar helpt PEMF het lichaam in de strijd tegen ziektekiemen. Nogmaals het is geen geneesmiddel, maar het kan net dat beetje helpen om het virus beter te bestrijden.

Reactie plaatsen