Katten en magneetveldtherapie

Wijzelf voelen meestal niets van pulserend magneetveldtherapie. We moeten een testmagneetje gebruiken om te testen of de apparatuur werkt. Maar ons lichaam merkt het wel. Blessures genezen sneller, je voelt je fitter en je slaapt beter. Maar tijdens de behandeling merk je hoogstens dat je super ontspant en dat je misschien in slaap valt.

Onze dieren tonen het heel wat beter. Bij paarden zie je al na een paar minuten dat ze stap voor stap ontspannen, iets waar we dan ook bij het rijden weer graag gebruik van maken.

Honden vallen heel duidelijk in slaap. Meestal gaan ze languit liggen en snurken er dan ook nog bij.

Maar de toppers onder de dieren, zijn toch wel de katten. Katten kan je tot niets dwingen. Probeer maar eens een kat op een deken te houden als hij dat niet wil, dat gaat je echt niet lukken.

Maar zodra ik ’s avonds mijn magneetvelddeken pak en aanzet, komen ze direct aangestormd, het maakt niet uit waar vandaan ze moeten komen, en zoeken gelijk het beste plekje op de deken uit.


kat en hond zochten de magneetvelddeken zelf op


Ook van klanten krijg ik de mooiste foto’s en verhalen van katten en magneetveld. De katten weten heel duidelijk wat goed voor ze is en zoeken zelf de therapie op. Als een sessie dan afgelopen is, geven ze vaak ook nog heel duidelijk aan, dat je opnieuw op de startknop moet drukken. Katten hebben tenslotte hun personeel.

kat op magneetvelddeken

We hebben  inmiddels voor een flink aantal katten ook al apparatuur verhuurd, en problemen verholpen. Vaak zijn dat katten die aangereden zijn of een ander ongeluk hebben gehad. En ook katten met nierproblemen hebben baat bij magneetveldtherapie. Wil je echt een kat behandelen, dan kan je dat heel goed doen met een EZY mat of deken of met de neckpiece.

Maar de meeste katten pikken zelf de behandeling mee als ze daar zin in hebben.

kat met minipulse

kat op therapulse

Reactie plaatsen