fbpx
MagnaCare

Magneetveld Therapie voor Honden

Jonge, nog ongecontroleerd honden. Oudere honden. Honden in de sport. Allemaal kunnen ze blessures oplopen. Voor ons vaak moeilijk om aan te zien. Sportblessures of blessures door te wild doen kunnen vaak maanden duren. Maanden waarin we moeten proberen de honden rustig te houden. Soms betekent benchrust, maar in ieder geval is het vaak alleen maar uitlaten aan de lijn, niet los mogen laten rennen en zeker niet sporten.

Bij oudere honden zien we vaak dat ze zich steeds moeilijker gaan bewegen, moeite krijgen met opstaan, springen en niet zo veel meer willen rennen.

Graag zouden wij ze weer willen zien rennen, springen. We willen weer lange wandelingen met ze maken of met ze sporten.

Op het moment dat een hond een blessures heeft, is er een verstoring op celniveau. 
Bij een acute blessure vind er een ontstekingsreactie plaats en bij meer chronische blessures is de doorbloeding verminderd.

Pulserend Magneetveld therapie werkt in op deze verstoring op celniveau. Pulserend magneetveld therapie is een vorm van fysiotherapie die je heel makkelijk zelf kan toepassen. De therapie dringt diep door in het weefsel en heeft daar een invloed op de doorbloeding en de stofwisseling in de cel, waardoor het weefsel sneller en beter herstelt. 

Als je precies wilt weten hoe magneetveld therapie werkt, download dan hier ons e-book.

Voor de behandeling van honden gebruiken we vaak of de Neckpiece of de EZY mat. Beide zijn groot genoeg voor behandeling van de meeste honden. Voor kleine honden of voor klein deel van een grote hond gebruiken we ook wel de Minipulse.

De Neckpiece werkt op een oplaadbare accu en kan je kiezen bij deze kan je kiezen of je hem over de hond heen legt of dat je de hond op de neckpiece laat liggen.

Op de EZY mat kunnen ze makkelijk liggen. Deze wordt ook veel door therapeuten gebruikt omdat ze dan tegelijkertijd de hond kunnen masseren. 

De Minipulse leg je over (een deel van) de hond.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheid van pulserend magneetveld therapie voor jou werkt? Begin dan vandaag nog met de huur en ervaar het zelf. Kopen kan natuurlijk ook, maar we verrekenen altijd de eerste drie maanden huur met de verkoopprijs, zodat je zelf kunt ervaren hoe het bevalt, zonder dat je gelijk een grote beslissing moet nemen.

Prijzen inclusief 21% BTW:  

Neckpiece: Huur per maand € 181,50       Verkoopprijs € 2299,00 

EZY met mat: Huur per maand € 175,-     Verkoopprijs € 2150,-  

Minipulse: Huur per maand € 151,25          Verkoopprijs € 1603,25 

 

Marco Noordhoek
Marco Noordhoek
Geen operatie nodig door magneetveld plaat. Onze Labrador Milo is een zeer levenslustige viervoeter die enige tijd geleden kampte met pijn aan zijn linker voorpoot. Als hij liep leek ’t net of hij zich constant verstapte. Na het een tijdje te hebben aangekeken, hebben wij toch maar besloten om een bezoekje te brengen aan de dierenarts. Als advies kregen we om foto’s te laten maken en dat Milo geopereerd zou moeten worden en vervolgens zou zijn poot in het gips gaan en daarna zou er een lang revalidatie traject volgen. Dit zette ons aan het denken, want je wilt toch het beste voor je trouwe viervoeter. Totdat we in contact kwamen met Arja en wij hoorden van magneetveld therapie. We dachten we kunnen het altijd proberen. We huurden een magneet plaat om te kijken of dat zou werken en ja na ongeveer 2 maanden liep Milo weer goed en kon hij weer heerlijk gek doen buiten en tot op heden heeft hij geen last of pijn meer. Wij als viervoeter liefhebbers stonden en staan er nog steeds versteld van, hoe goed de magneetplaat heeft aangeslagen. Een echte aanrader ook voor honden!! Wij zouden het dan ook aan iedereen aanraden. Onze hond Milo loopt sindsdien weer heerlijk vrolijk en zonder pijn rond.​